Despre noi

​

Proiectul ”Instituțiile statului pe înțelesul copiilor” este creat, propus și implementat de Asociația D'ale Cetățeanului.

Asociația  “D’ale Cetățeanului”  este o organizație apolitică, nonguvernamenală și nonprofit înființată în 2018 la inițiativa unor specialiști în domeniul media, comunicării strategice, promovării, producțiilor de tv / cinematografie și al cercetării în domeniul istoriei.

 

Asociația  “D’ale Cetățeanului”  este concepută ca un vector în descoperirea și promovarea elementelor naționale pozitive, a substratului emoțional a tot ceea ce înconjoară cetățeanul român; a tot ceea ce identifică poporul român în general și a cetățeanului român, în particular.

 

Asociația are ca obiectiv susținerea bunului mers al societății românești, apropierea dintre oameni, încurajarea mesajului pozitiv pentru comunitate, sprijinirea acțiunilor de informare calitativă și din surse bine documentate prin organizarea de simpozioane științifice, emisiuni și întâlniri deschise dintre specialiști și publicul interesat.

 

Asociația a implementat cu success, în anul 2019,  Proiectele  „Mentori și idei” și ”Meșteșuguri uitate” și are în derulare Proiectul multidisciplinar ”Ținutul Anei – Ținutul misterelor”.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

kids-1093758_1920.jpg